marius 5.1 you are here: travels france 2008: day 0
all sections at this site: more about marius - contact and links - pantha rhei - travels
from this page go to next (or back to intro) of travels: france 2008
lotte at gorges2008 france:
lotte at bois des païloves overlooking gorge du chassezac
france 2008: day 0  
lotte healingLotte met haar lik-je-wond-niet band en met haar 'sokje'
lotte bored Ed inspecteert de bloemen (rechts) die ik van Yolande en Colin kreeg vanwege Lotte's ongeluk in de Maastunnel
ed w/flowers
Op 13 september zal de er een grote manifestatie plaatsvinden te Nîmes. Deze manifestatie wordt georganiseerd door de Alliance Anticorrida, één van onze zusterorganisaties in Frankrijk. Sinds ik bij CAS werk hebben we nog niets met hen samengedaan en dus besloot ik daarheen te gaan. Via onze nieuwsbrief en website hebben we vrijwilligers opgeroepen om mee te gaan. Er hebben zich vijf vrijwilligers (waaronder onze voorzitter) opgegeven. Zij zullen naar zuid Frankrijk vliegen en ik ontmoet ze of op het vliegveld van aankomst en reis met hen naar Nîmes, of ik zie ze te Nîmes. Ik maak van de gelegenheid gebruik om in Frankrijk een week of twee privé te verblijven, als vakantie. Lotte gaat mee.

Anderhalve week voor vertrek raakt Lotte gewond op de roltrap van de Maastunnel. Een houten pin schiet haar teen binnen en scheurt de huid open. Die avond zou ik met Jordi, en Lotte, Rotterdam bezoeken. Het wordt veel tijd in een kliniek, waar Lotte, onder narcose, geopereerd wordt en hechtingen krijgt. Even ziet het er naar uit dat ik misschien wel helemaal niet naar Frankrijk kan reizen. Toch verloopt het herstel spoedig en kunnen we de geplande reis beginnen.

 

check the links - check the videos - go to next