marius 4.4
frankrijk en noord spanje 2007: intro
Alle afbeeldingen, zoals die op deze pagina, hebben vergrotingen: click op de foto om de vergroting te zien. Op een aantal pagina's staan thumbnails die linken naar vergrotingen.
Bij de vergrotingen staat meer informatie over de foto.
Vanaf de vergroting keert u telkens gemakkelijk terug de pagina waar u vandaan kwam.
Om te kijken hoe dat werkt kunt u nu, bijvoorbeeld, op de foto rechts van hier clicken.

Met Lotte naar Frankrijk en Spanje, zakelijk, maar ook privé

CapbretonNadat ik in 2002 een grote rondreis door Frankrijk had gemaakt met Folly vond ik het daar wel heel erg prettig reizen met een hond. Opnieuw was ik in Frankrijk in 2006, toen met Lotte: we maakten zowel heen als terug stops en hadden als doel een zakelijke bestemming te Fréjus-St. Raphaël.

Toen er dan ook een zakelijk bezoek aan zowel Bayonne (Frankrijk) als Bilbao (Spanje, Baskenland) nodig was besloot ik al snel om die reis per auto te doen zodat Lotte mee kon. Ik reis veel voor mijn werk en dan blijft Lotte meestal in Nederland achter. In 2007 kon ik een zakenreis met enkele vakantiedagen combineren. Op deze pagina's staat een verslag van deze reis die ons ook naar Spaans Baskenland voert.

Reis met ons mee door steeds voor volgende pagina te kiezen. Je kunt ook uit het menu kiezen, daar staan links naar de en paar van de belangrijkste pagina's, van waar je dan verder kunt gaan door 'volgende' te kiezen om alle pagina's te zien.

  volgende pagina >